Центр Культури Вина Шабо

Південь України славиться родючими землями, основним символом яких є виноградна лоза. Центр виноробства знаходиться в близькому сусідстві від курорту Затока - в 5 км. Екскурсія в Шабо не тільки розширить знання про культуру, технологіях виноробства в краї. Але і дозволить закріпити знання на смак. Після екскурсії, проводиться дегустація вин. На території є фірмовий магазин, в якому можна прикупити сподобавшегося вина на подарунок.

У 2009 р компанія "Шабо" урочисто відкрила Перший в Україні "Центр культури вина Шабо", головною метою якого є підвищення культури споживання благородних напоїв. "Центр культури вина Шабо" розташований безпосередньо на місці виробничого комплексу компанії "Шабо", в одному з найдавніших виноробних регіонів Європи, традиції якого були закладені ще в античні часи. Це єдиний в Україні культурний центр, який об'єднує діюче високотехнологічне підприємство, стародавні винні підвали, дегустаційний зал, експозиції сучасного скульптурного та архітектурного мистецтва, а також унікальний Музей вина і виноробства. На базі "Центру культури вина Шабо" з успіхом проходять заходи, спрямовані на підвищення культури споживання благородних напоїв, популяризацію здорового способу життя серед молодого покоління і на зміцнення української родини. "Центр культури вина Шабо" є частиною просвітницької місії компанії "Шабо": пробуджувати в людях повагу до вина як багатовікової національної традиції, виховувати усвідомлення того, що вино - це не тільки благородний напій, це світова історія виноробства, частина культурної спадщини народу України. Знання історії виноградарства і виноробства дозволяє отримувати задоволення від вживання вина і з розумінням насолоджуватися кожним ковтком благородного напою. Унікальний об'єкт, "Центр культури вина Шабо", вже включений комісією Ради Європи в туристичну карту європейських винних маршрутів. Високо оцінили проект і в Україні: навесні 2009 року, на професійному туристичному конкурсі "Чорноморська перлина", він був удостоєний вищої нагороди в номінації "Кращий інноваційний проект", а в 2010 році - отримав "Золоту зірку" в номінації "Кращий проект розвитку регіонального туризму ".

Ми запрошуємо всіх бажаючих відвідати унікальний «Центр культури вина Шабо» і зануритися в захоплюючий світ вина і виноробства.

Вам також може сподобатися

Leave a Reply

ukУкраїнська